Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (3.41 secunde)
Jorj Mafu, fiul lui Ernest Maftei, Elena Borumbel, Ion Achitenie, care este lector universitar la Universitatea de Arta, Catalin si Mihaela Mocanu, Cirstina de la Studina, Otilia Anastase, Irina Sava, Victor Moraru are si el un proiect, un mozaic de piatra restaurat, este absolvent de UNARTE la Constanta.
Vedete precum Alexandru Arsinel, Nicoleta Luciu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc, Cristina Spatar, Florentina Opris, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu au venit sa stranga mana Printului Paul al Romaniei si sa ia cate un autograf de la acesta.
MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. Berceni, dinspre sos. Ion Iriceanu catre sos.
Mihaela de 32 de ani din Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,punerea in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate".
In functie de numarul de zile de spitalizare de care va avea nevoie tanarul se va face si incadrarea juridica a faptei", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, citata de Cancan.
Mihaela de 18 ani din jud. Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B.
MIHAELA de 28 de ani din Bucuresti si minora M.A. In sarcina acestora s-a retinut faptul ca la aceeasi data, prin efractie, au patruns in sistemul edilitar subteran prin gura de aerisire situata pe Sos.
Mihaela de 43 ani, din Calarasi, care de la spital, a fost indrumata la domiciliu. Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
MIHAELA de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe Drumul Taberei dinspre str. Brawov catre bd.
Mihaela de 29 de ani, pasagera in auto Audi A3, care a ramas internata la spital. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str.
Nu stiu daca avocatii vor putea fi de fata pe 5 august, la audierea celor doi denuntatori, si probabil ca vom depune cerere pentru a fi amanata din nou audierea acestora", a declarat Mihaela Grebla, avocatul lui Constantin Parvulescu.
In geanta se afla, de fapt, ziare, pachete de tigari sau sapun", spune Mihaela Hermeneanu de la Compartimentul Prevenire al Politiei Brasov.
Trebuie amintit faptul ca Mihaela Radulescu a fost chemata zilele trecute la DNA in legatura cu asa numitul grup de la Monaco.
Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie: 1. Mariana Sora 2. Liliana Dorobantu 3. Morar Maria Loredana 4. Dorobat Florin 5.
Krasniqi Antrenor: George Cotiga Stadion: "Anghel Iordanescu" (Voluntari Arbitru: Iuliana Demetrescu // Asistenti: Vladimir Urzica, Mihaela Tepusa VAR: Iulian Dima, Cristina Trandafir
Demetrescu Iuliana Elena (Ramnicu Valcea) / A1: Orbulet Mircea (Bucuresti), A2: Tepusa Mihaela (Buzau) Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucuresti). Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com